top of page

MAJA KRSTIĆ, INSTRUKTORKA JOGE I BAHOV PRAKTIČAR

nešto više o meni...

Joga je sastavni deo mog života od 2009. godine.  Od 2016. godine sam licencirani instruktor joge.

Moji časovi joge su energični, ali su u isto vreme umirujući i okrepljujući.

Verujem da pažljiva i svesna praksa može da ojača telo, um i duh, i da nam u isto vreme razvija fleksibilnost i snagu, stabilnost i opuštenost. Velika mi je radost da svoje polaznike podržim da upoznaju svoje telo i sebe kroz praksu, da se oslobode napetosti i da pažljivo prevazilaze svoja ograničenja, dok se istovremeno osnažuju i relaksiraju.

 

Van prostirke sam srećna i posvećena mama i supruga, koja uživa u svojoj porodici, uz koju svakodnevno uči da se prepušta ljubavi i radosti, da živi zahvalnost kroz razumevanje i poštovanje drugih.

 

Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu i moja profesionalna realizacija je započela u korporativnom okruženju u kojem sam se gradila i stasavala, uz sve izazove sa kojima sam se suočavala.

Znanja i veštine iz oblasti joge stičem na edukacijama i seminarima Satyananda yoga tradicije.

Sertifikovani sam Bahov praktičar.

Završila sam školu "Jazz" za Bahove praktičare kod Milene Kostić, kao i kurs usavršavanja "Emotivno Putovanje do Sebe i sa Sobom" kod Biljane Vujović.

Za mene, joga je jedinstven sklop praksi i tehnika za vežbanje tela i umirivanje uma, a Bahove kapi jednostavan i nežan način da radimo na sebi i da se time povezujemo i negujemo svoju autentičnu prirodu. I joga i Bahove kapi, svaki sistem na svoj način, otvorili su mi prostor da se menjam, da napredujem, razumem i prihvatam sebe.  

bottom of page